Dina Myrup Raabjerg

Byrådsmedlem

IKAST-BRANDE SKAL VÆRE FAMILIERNES OG ARBEJDSKRAFTENS FØRSTEVALG – SAMT DE ÆLDRES TRYGGE BASE
I den kommende byrådsperiode skal vi arbejde for at få en egentlig familiepolitik. Det har vi ikke i dag. Samtidig skal vi sikre vores ældre en værdig alderdom, så en stigning i antal ældre ikke er lig med dårlig service. Jeg vil gerne arbejde for:
• At vi får en ordentlig familiepolitik
• Søskendegaranti og mulighed for indkøring i dagtilbud
• At flere unge får en uddannelse
• En værdig ældrepleje gennem veluddannet personale og kompetent ledelse
• Gode fritids- og kulturtilbud
• En plan for cykelstier omkring alle kommunens skoler

Herigennem skal vi opnå:
• Et sted, hvor det et trygt sted at leve og vokse op
• Et sted, hvor det er trygt at blive ældre
• At virksomhederne kan tiltrække den nødvendige arbejdskraft

MIN BAGGRUND
Jeg bor i Ikast og er gift med Bjarne, der er leder af Ikast Bio. Vi har 3 voksne børn: Nicklas, Alexander og Katharina samt en lille arrig gravhund, der hedder Trille. Jeg interesserer mig for samfund, film og rejser. Mit politiske idol er Mona Juul. Mine yndlingsserier i TV er “I hus til halsen” og “Debatten”. Min foretrukne komiker er Jonathan Spang. Og min livret er chili con carne.

MIT CV:
2016-nu – Forretningsudviklingschef, Systematic A/S
2013-16 – Chief Commercial Officer hos Alexandra Instituttet A/S
2007-12 – Først kundechef senere afdelingsleder i Salg hos KMD A/S
2006-07 – Budgetchef i Skanderborg kommune
2004-06 – Økonomichef i Sydthy kommune
1998-04 – Planlægger i Hjørring kommune
1996-98 – Fuldmægtig i Økonomistyrelsen
2018–nu – Bestyrelsesmedlem i DanPilot
2019-20 – Bestyrelsesmedlem i ARTOGIS
2018-20 – Bestyrelsesformand i Sarita