Kirsten York Helms, byrådskandidat

Jeg er 42 år gammel. Jeg er godt gift på 11. år, har to børn på 9 og 11 år og bor i Brande. Jeg har arbejdet som lærer i 12 år på Præstelundskolen i Brande og har desuden færdiggjort en ledelsesuddannelse i år.

Jeg ønsker at gå aktivt ind i lokalpolitik af mange årsager. Først og fremmest ønsker jeg at tage et medansvar for den udfordring, der ligger i at forvalte kommunens ressourcer på en så bæredygtig måde som muligt.

En af de sager, jeg især brænder for, er at give kommunens børn og unge den bedst mulige (ud)dannelse. Det vil på den lange bane komme os alle til gode, og jeg er overbevist om, at det er et område, hvor vi kan gøre tingene væsentligt bedre.

Jeg vil også arbejde målrettet for, at vi borgere i fællesskab videreudvikler og har fokus på et rigt kulturelt og bæredygtigt lokalsamfund, hvor ikke mindst iværksætterånden og erhvervslivet understøttes. Når de ting er i blomst, så følger meget andet med.

I min fritid er jeg medlem af Brande Soroptimistklub, hvor vi arbejder dedikeret med vigtige og spændende projekter, der støtter kvinder og børn i hele verden.